Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Leiden Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Leiden

Wij verhelpen jouw riool verstopping

LEIDEN

Riool ontstoppen Leiden?

Riool ontstoppen LeidenWanneer jij te maken hebt met een verstopt riool, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. In sommige gevallen kun je dit zelf doen.  

Over het algemeen is de snelste manier om een riool te ontstoppen is het probleem zelf aanpakken. Op die manier heb je ook zo min mogelijk (stank)overlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Wij hebben een aantal manieren op een rij gezet.

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 071 203 38 84 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Leiden staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je een riool wilt ontstoppen is de grote vraag: waar zit de verstopping precies? Dit is vaak ook het beginpunt om de riolering te ontstoppen. 

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier rioolspecialisten bij te betrekken. 

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Zo kan er bijvoorbeeld water in de douchebak blijven staan. Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen namelijk voor ophopingen in een afvoer en sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, maar ook zeker hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 071 203 38 84.

Ontstoppen Leiden Logo
Loodgieter ontstoppen Leiden afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een riool kan ontstopt worden door middel van een hogedruksysteem. Dit is een zeer krachtige en effectieve manier. Tegelijkertijd is dit ook een risicovolle manier, omdat de mogelijk bestaat dat er schade wordt aangebracht aan de binnenkant van de leiding.

Daarom is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water.

Hoe ga je te werk? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Leiden op 071 203 38 84.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. De flexibele ontstoppingsveer is eenvoudig in de afvoer te duwen. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Hiermee voorkom je dat er mogelijk nog afval achterblijft in het riool.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Je kunt ons bereiken via 071 203 38 84. Neem snel contact op met Ontstoppingsdienst Leiden.

Ontstoppen afvoer Leiden
Ontstoppingsdienst Leiden

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Pas wel op dat je niet te hard drukt, hiermee kan je namelijk schade aanbrengen aan jouw riool. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Is het gelukt? Spoel dan de afvoer goed door met water. We raden het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt in de ruilbuizen.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 071 203 38 84.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Soda kan op zichzelf ook een zeer effectieve manier zijn om een riool te ontstoppen. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Als eerst schep je de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met warm water. Voor een optimaal resultaat raden wij aan dit proces een aantal keer te herhalen.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Soda is dus extra effectief als het gaat om het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen nog geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Leiden op 071 203 38 84.

Ontstoppen Leiden Leiding
Riool ontstoppen Leiden graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Wij raden het af om ontstoppingsmiddelen van bouw- of supermarkten te gebruiken. Het gebruik van deze middelen kan namelijk lijden tot beschadigingen in het riool. In een aantal van deze ontstoppingsmiddelen zitten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit kan de binnenkant van de leidingen aantasten. 

Daarnaast vervuil je hiermee ook onnodig het water dat terecht komt in het riool. Om die redenen raden we je het niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Leiden op 071 203 38 84.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool maar niet lukken?  Schakel dan de hulp van onze ontstoppers in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Leiden en omstreken? Dan rekenen wij geen voorrijkosten.

Bel daarom nu naar 071 203 38 84.

Graven riool Leiden

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-leiden

WC verstopt

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je in Leiden of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Leiden. Wij bieden goede en snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-leiden-ontstopping

Afvoer verstopt

Gootsteen verstopt? En woon je in Leiden en omstreken? Maak snel een afspraak en Ontstoppingsdienst Leiden is binnen no-time bij je!

loodgieter-in-leiden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Leiden

Wil jij problemen in je riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-leiden-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Leiden

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Leiden? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Leiden.

Loodgieter Leiden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Leiden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Leiden! Wij kunnnen jouw voorzien van het beste advies.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Leiden

Onze vakkundige, ervaren ontstoppers lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 071 203 38 84. Partners: riool.web-directory, riool.start-links , riool.topbegin, Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.tipjes , riool.linkspot , riool.expertpagina , riool.eigenoverzicht , riool.opzijnbest , riool.eigenpage

Verstopping Leiden

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Leiden!

Riool Leiden

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Leiden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Leiden. Bedankt voor de snelle, vakkundige service!

Jumbo Leiden Stationsweg

Bij ons heeft Ontstoppen Leiden de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Sporting Leiden

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Leiden.

Brandweer Kazerne Leiden-noord

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

071 203 38 84

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leiden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Leiden