Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Leiden Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Leiden

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

LEIDEN

Afvoer verstopt Leiden?

Afvoer verstopt Leiden? Op internet staan veel verschillende manieren waarmee je een afvoer kan ontstoppen, maar welke werken er nou wel en niet? Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Kom je er zelf niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Dat begrijpen wij en daarom staan wij klaar om jou te helpen!

Afvoer verstopt Leiden? Bel dan geheel vrijblijvend naar 071 203 38 84 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Leiden

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Leiden en omstreken? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Wij zoeken naar de best passende oplossing voor jouw verstopte afvoer. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppen Leiden lost het op! Je kunt ons bereiken via  071 203 38 84 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Leiden Logo
Loodgieter ontstoppen Leiden afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer een afvoer niet doorloopt, is de kans groot dat dit komt door een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf oplossen. Onze ervaren ontstoppers hebben een aantal tips op een rij gezet!

Loopt de afvoer hierna nog steeds niet goed door? U kunt ons altijd bellen via 071 203 38 84. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat de afvoer van elektrische apparaten geblokkeerd wordt. Wanneer dit het geval is, is het goed mogelijk dat het probleem ligt bij een vieze filter. Wij raden je aan om dit te controleren.

Hoe doe je dit? Haal als eerst de filter uit het apparaat. Reinig deze met warm water. Wanneer de filter schoon is, laat deze dan drogen en stop hem vervolgens terug op zijn oude plaats.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost! Wanneer dit niet het geval is kun je altijd contact opnemen met de Ontstoppingsdienst Leiden.

Ontstoppen afvoer Leiden
Afvoer verstopt Leiden

Sifon

Sifon legen

Vrijwel alle afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals die ervoor zorgt dat er geen stank jouw huis inkomt. Het is mogelijk dat er een verstopping is ontstaan in deze sifon. Dit kan veroorzaakt worden door een ophoping van afval. Hierdoor is er geen doorgang meer voor het water.

Ook dit probleem is relatief eenvoudig te verhelpen. Je kan de sifon namelijk simpel verwijderen. Haal vervolgens het vuil uit de sifon. Als er geen vuil meer in zit, kan je de sifon weer terug op zijn oude plek draaien. Hopelijk loopt jouw afvoer nu weer door!

Bel vrijblijvend met Ontstoppen Leiden om jouw klus te bespreken met onze experts via 071 203 38 84.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met warm water. Voeg hier zuiveringszout aan toe. Meng dit een tijdje door elkaar. Gooi de emmer vervolgens leeg in de verstopte afvoer. Wij raden aan dit aan nachtje te laten inwerken. 

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng het zuiveringszout dan met azijn.

Ontstoppen Leiden Leiding
Riool ontstoppen Leiden graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan je afvoer ook proberen te ontstoppen door middel van de ouderwetse ontstopper.

Hoe werkt dit? Zorg ervoor dat de ontstopper eerst flexibeler wordt. Dit kan je doen door hem een tijdje onder de warme kraan te houden.

Wanneer de plopper flexibel is, kan je deze op de afvoer zetten. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping loskomt.

Heb jij extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Leiden om jouw klus te bespreken met onze experts via 071 203 38 84.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan een verstopping ontstoppen door gebruik te maken van een flexibele ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Doe dit voorzichtig en zonder veel kracht; je kan namelijk schade aanbrengen aan de binnenkant van de leiding. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 071 203 38 84. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Leiden
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Zo kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Bij een leidingbreuk ontstaat er een scheur in de rioolleiding. Hierdoor kan vuil zich ophopen, wat kan lijden tot een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer een riool niet op de goede manier is aangelegd, kan dit zorgen voor onaangename situaties. 

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 071 203 38 84.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt zelf zorgen voor een goede staat van je afvoer, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Hiermee kan je hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Ontstoppingsdienst Leiden is te bereiken op 071 203 38 84.

Loodgieter Leiden Ontstoppen
WC ontstoppen Leiden

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen, die wij altijd vooraf aan jou doorgeven. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben. Op deze manier heb je nooit te maken met financiële verrassing na afloop.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 071 203 38 84.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-leiden

WC verstopt

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je in Leiden of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Leiden. Wij bieden goede en snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-leiden-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Leiden

Gootsteen verstopt? En woon je in Leiden en omstreken? Maak snel een afspraak en Ontstoppingsdienst Leiden is binnen no-time bij je!

loodgieter-in-leiden-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Leiden

Wil jij problemen in je riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-leiden-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Leiden? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Leiden.

Loodgieter Leiden Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Leiden en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Leiden! Wij kunnnen jouw voorzien van het beste advies.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Leiden

Zit jouw afvoer verstopt? Dan wil je waarschijnlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Leiden en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 071 203 38 84.

Verstopping Leiden

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Leiden

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Leiden Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Leiden. Bedankt voor de snelle, vakkundige service!

Jumbo Leiden Stationsweg

Bij ons heeft Ontstoppen Leiden de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Sporting Leiden

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Leiden.

Brandweer Kazerne Leiden-noord

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Dakdekker Amsterdam, Dakdekker Rotterdam, Dakdekker Eindhoven, Dakdekker Tilburg, Dakdekker Almere, Dakdekker Den Haag, Dakdekker Utrecht, Dakdekker Haarlem, Dakdekker Breda, Dakdekker Amersfoort, Dakdekker Groningen, Dakdekker Nijmegen, Dakdekker Den Bosch, Dakdekker Zwolle, Dakdekker Arnhem, Dakdekker Enschede, Dakdekker Maastricht, Dakdekker Dordrecht, Dakdekker Venlo, Dakdekker Leiden, Dakdekker Leeuwarden, Dakdekker Zoetermeer, Dakdekker Alkmaar, Dakdekker Deventer, Dakdekker Bergen op Zoom, Dakdekker Zeeland, Dakdekker Delft, Dakdekker Oss, Dakdekker Lelystad, Dakdekker Roosendaal, Dakdekker Helmond, Dakdekker Veldhoven, Dakdekker Alphen aan den Rijn, Dakdekker Gouda, Dakdekker Roermond, Dakdekker Weert, Dakdekker Heerlen, Dakdekker Hengelo, Dakdekker Hilversum, Dakdekker Almelo, Dakdekker Hoofddorp, Dakdekker Spijkenisse, Dakdekker Doetinchem, Dakdekker Sittard, Dakdekker Assen, Dakdekker Oosterhout, Dakdekker Ede, Dakdekker Nieuwegein, Dakdekker Den Helder, Dakdekker Emmen, Dakdekker Geleen, Dakdekker Landgraaf, Dakdekker Amstelveen, Dakdekker Kerkrade, Dakdekker Zaandam, Dakdekker Heerhugowaard, Dakdekker Rosmalen, Dakdekker Vlaardingen, Dakdekker Waalwijk, Dakdekker Groesbeek, Dakdekker Velp, Dakdekker Hoorn, Dakdekker Venray, Dakdekker Brunssum, Dakdekker Ridderkerk, Dakdekker Hellevoetsluis, Dakdekker Goes, Dakdekker Woerden, Dakdekker Zutphen, Dakdekker Zwijndrecht, Dakdekker Etten-Leur, Dakdekker Houten, Dakdekker Dronten, Dakdekker Barendrecht, Dakdekker Tiel, Dakdekker Veenendaal, Dakdekker Uden, Dakdekker Harderwijk, Dakdekker Schiedam, Dakdekker Heemskerk, Dakdekker Geldrop, Dakdekker Beverwijk, Dakdekker Soest, Dakdekker Hoogeveen, Dakdekker Kampen, Dakdekker Drachten, Dakdekker Nuenen, Dakdekker Best, Dakdekker Gorinchem, Dakdekker Vught, Dakdekker IJmuiden, Dakdekker Veendam, Dakdekker Katwijk, Dakdekker Wijchen, Dakdekker Culemborg, Dakdekker Valkenswaard, Dakdekker Heeze, Dakdekker Heerenveen, Dakdekker Wageningen, Dakdekker Nieuw-Vennep, Dakdekker Veghel, Dakdekker Middelburg, Dakdekker Huizen, Dakdekker Maarssen, Dakdekker Pijnacker, Dakdekker Tegelen, Dakdekker Meppel, Dakdekker Deurne, Dakdekker IJsselstein, Dakdekker Bussum, Dakdekker Duiven, Dakdekker Echt, Dakdekker Baarn, Dakdekker Raalte, Dakdekker Wolvega, Dakdekker Oldenzaal, Dakdekker Voorburg, Dakdekker Zevenaar, Dakdekker Leidschendam, Dakdekker Sneek, Dakdekker Winterswijk, Dakdekker Hoensbroek, Dakdekker Mijdrecht, Dakdekker Barneveld, Dakdekker Uithoorn, Dakdekker Aalsmeer, Dakdekker Schagen, Dakdekker Goirle, Dakdekker Waalre, Dakdekker Schijndel, Dakdekker Hillegom, Dakdekker Vlissingen, Dakdekker Noordwijk, Dakdekker Zeewolde, Dakdekker Rijssen, Dakdekker Hoogezand, Dakdekker Emmeloord, Dakdekker Berkel en Rodenrijs, Dakdekker Someren, Dakdekker Zaanstad, Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht, Dakdekker Vleuten, Dakdekker Nijkerk, Dakdekker Papendrecht, Dakdekker Putten, Dakdekker Renkum, Dakdekker Haaksbergen, Dakdekker Naarden, Dakdekker Bilthoven, Dakdekker Son en Breugel, Dakdekker Wijk bij Duurstede, Dakdekker Weesp, Dakdekker Enkhuizen, Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel, Dakdekker Oud-Beijerland, Dakdekker Volendam
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

071 203 38 84

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leiden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Leiden